За нас

Design Point е компания за интериорен дизайн. Нашият  опит ни дава възможност да ви предложим дизайн според вашите нужди и изисквания. Нашата философия е да работим в тясно сътрудничество с всички наши клиенти и да отделяме  специално внимание на техните представи, бюджет и време, като извършваме необходимото  контролиране на процеса от концепцията до завършването на обекта.

Ние постоянно се стремим да предлагаме не само красиви, но практични и достъпни интериорни решения. Ние се стремим винаги да надминем очакванията ви с безкомпромисен дизайн и услуги. Ние разработваме дизайнерски решения, които имат положително въздействие върху качеството на вашия живот – независимо дали в това пространство вие живеете, работите, играете, релаксирате или учите. Ние считаме, че пространствената среда следва да отразява Вашата идентичност и в този смисъл да бъде категорично неповторима.

Design point счита, че добрият интериор е следствие на внимателно проучване, съчетано с технически познания и креативни художествени решения, внимание към детайла, пропорциите и мащабите. В този смисъл нашият стремеж е крайният продукт напълно да развие потенциала в рамките на концепцията.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!